English

Våra nyhetsbrev

Vill du hänga med i svängarna och ha koll på läget så anmäl dig till något, eller några, av våra nyhetsbrev från Destination Halmstad. Vi som skickar ut är Halmstads Teater, Halmstad Tourist Center, Golfhuvudstaden och Destinationsutveckling.

Våra nyhetsbrev

What's on Halmstad – tips på vad som händer i Halmstad

Varje månad skickar Halmstad Tourist Center ut nyhetsbrevet 'What's on' med tips på aktiviteter och evenemang i Halmstad kommande månad.

Halmstads Teater – föreställningar på gång

Ett nyhetsbrev för dig som vill veta vad som är på gång på Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Halmstads Teater – möten och konferens

Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arrangeras både stora och små möten och konferenser. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är mötesbokare eller konferensdeltagare. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Golfhuvudstaden – tips och erbjudande

Ta del av erbjudanden och tips från Golfhuvudstaden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nyhetsbrevet skickas ut minst en gång i månaden.

Till besöksnäringen – nyheter om och för besöksnäringen

Nyhetsbrev för Halmstads besöksnäring och dess vänner. Du får veta vad som är på gång, får tips och inbjudningar till besöksnäringsträffar, gästnattsstatistik med mera. Nyhetsbrevet skickas ut ungefär en gång per månad med varierat innehåll.