Boende, paket och cykeluthyrning

Boendet med det där lilla extra gör att du får ut än mer av din cykelupplevelse. Vill du få hjälp med att planera din tur? Inga problem, boka ett paket så har du allt ordnat.

En person sitter på en brygga vid en sjö

Boende

Här har vi samlat boende längs hela leden. Välj mellan hotell, mysiga gårdar, campingar och härliga pensionat.

Halmstad

I Halmstad finns flera boende att välja bland. För mer om boende i Halmstad, titta in på destinationhalmstad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här finns bland annat en sida med hotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och en där vandrarhem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är samlade

Torup

Hyltebruk

Jälluntofta

Unnaryd

Femsjö

Simlångsdalen

Andra platser

  • Gården Sjö – Runt Sjö finns ett rikt djurliv och fina fiskevatten. Båt och kanot finns att hyra.
  • Fritidshus Linnea – Belägen mitt i skogen 900 m från Nejsjön. Nära till både Unnaryd och Lidhult.
  • Vatteninspirerad hotell- och konferensanläggning vid sjön Bolmen med insjöfiskrestaurang, gårdsbutik, glasscafé och ställplats. Vandringstigar, båt, kajak, SUP och fiske för hotellgäster.
  • Yaberg Affären Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – Fullservice boende. Cykla och vandra i en rogivande kulturmiljö.
  • Ekotuvans stuga – Strax utanför Torup hittar du Ekotuvans stuga som ligger på en halvö i Nissan med närhet till både vatten och skog. Telefon: +46 (0)73-312 56 93 eller +46 (0)70-852 85 30
Grupp grillar längs hylteleden

Foto: Joakim Leihed

Paket

Få ut ännu mer av din cykelupplevelse genom att boka ett cykelpaket. Här kommer vi snart samla ännu fler cykelpaket.

Gylleneturer – Skog och sjö

Gyllene turer arrangerar cykelpaket längs Hylteleden. Cykelpaketet Skog och sjö följer Hylteleden och utgår från och kommer tillbaka till Halmstad och går inåt Hylte. Ett paket i Hallands mer okända inland som förutom tystnad, skog, sjöar och viltmarker vimlar av driftiga entreprenörer som bjuder på spännande och varierade boenden.

Tre personer leder sin cykel

Foto: Joakim Leihed

Cykeluthyrning

Halmstad och Simlångsdalen

Hylte

  • Mer information kommer.