Deutsch
Dansk

After Beach

Fråga vem som helst, Halmstadbo eller besökare, så känner de sannerligen till After beachen på Solgården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Tylösand.

After beach på Solgården i Tylösand

After beachen i Tylösand är en riktig klasssiker. Hit kommer tusentals gäster varje år för välsmakande drinkar och bra musik under soliga sommardagar. Solgården tillhör Hotel Tylösand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och är placerad mellan sanddynerna och hotellet. Från sen eftermiddag varje dag, hela sommaren, är det fullt ös då dagens after beach-band intar scenen.

Vi kan rekommendera att du beger dig till Solgården i god tid. Varma sommardagar är det många personer på stranden och området fylls upp snabbt. När du väl är där så köp en svalkande drink i baren, dansa i publiken eller sitt och njut vid ett bord till musiken. Vill du ha lite extra lyxkänsla kan du boka ett VIP-bord på en av de vädersäkra terrasserna. Då får du utsikt över scenen, havet och alla människor som njuter av den fantastiska stämningen.

Ett annat tips är att sitta i sanddynerna precis utanför after beachen. Du hör musiken tydligt och får en lite lugnare men minst lika skön atmosfär. Se till att ha med dig en picknickkorg – för när du väl är där, vill du inte gå därifrån.

After beach för barnfamiljer

För barn och vuxna med barnasinnet kvar kör Strandgården After beach Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på barnens vis med populära barnsånger och besök av kända barnfigurer under sommaren.

After beach i city

I härliga Norre Katts park, med utsikt över Nissan, kan du på Rotundan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så gott som dagligen njuta av livemusik under hela sommaren. Programmet är gediget och varierat. Passa på att njuta av en god bit mat i den anrika paviljongen samtidigt som du njuter av underhållningen.

Bild från konsert på Rotundan i Halmstad city

Jens Norén

Mer sommar

Guldkorn

Mer av Halmstad