Deutsch
Dansk

Shoppingstråk, områden och gallerior

Är du den där impulsshopparen? Eller planerar du dina inköp? Vill du köpa din mat direkt från bonden? Söker du något särskilt? Vill du ha nytt eller second hand? Eller vill du bara ”go with the flow”? Du har i alla fall hittat helt rätt. I Halmstad gillar vi shopping. Och så gillar vi omväxling. Det finns det mycket av.

Du kan åka kors och tvärs och du hittar alltid något som passar dig. Du kan dessutom välja om du vill spendera tiden i en galleria under tak, eller shoppingpromenera i friska luften. Låt oss få ta dig på en liten snabbtur till några av våra shoppingställen.

Hallarna – shoppingmecka under ett tak

Vid E6:ans södra infart till Halmstad hittar du Halmstads nyaste shoppingmecka. Självklart är det fri parkering. Hallarna har över 80 butiker, restauranger, caféer, lekplats, toaletter och skötrum – under samma tak. Här kan hela familjen handla oavsett väder. När du ändå är här så passa på att kolla in Skandinaviens största publika cylinderakvarium.

Stenalyckan – kär granne till Hallarna

Stenalyckan är ett lååååångt handelsområde som ligger granne med Hallarna. Och precis som det ska vara med goda grannar så är det lätt att hälsa på. Vill du ha nytt kök? Ny inredning? Nya kläder? Kanske något gott att grilla? Eller du kanske ska fräscha upp huset? Eller så är familjen på lekhumör. Här hittar du det mesta. Och parkeringarna kostar inget.

Flygstaden – på vägen mot kusten

Det populära handelsområdet Flygstaden ligger i västra Halmstad – nära stadens flygplats. I området finns det över 50 butiker och restauranger. Vill du hitta på annat att göra än att shoppa så finns det golfbana, träningscenter, trampolinpark, bowling, boule, multisportsimulator, dart och shuffleboard på menyn. Parkering kostar inget.

Halmstads city – stadens hjärta

Mitt i Halmstad, på båda sidorna om vackra Nissan, hittar du mängder av butiker, restauranger, barer och caféer. Du har småstadscharmen med allt vad det innebär. Njut av butikernas utbud, de vackra parkerna, vårt slott och Halmstads spännande historia. Det är lätt att bli förälskad i vår stad. Särskilt när du sitter på en uteservering en varm sommardag. Välkommen till Halmstad city.

Second hand och loppisar – när du söker det unika

Vi har blivit mer rädda om varandra, och vårt arv. Arvet kan bestå av kläder, saker eller möbler som vandrat genom, och överlevt i, generationer. Det består av att återanvända och ta vara på det som en gång tillverkats av en annan människa i en gången tid. Återbruk är ett vackert ord. Vi har gott om platser där du kan hitta din skatt.

Gårdsbutiker – när du söker det genuina

Det är på landet de finns. Gårdsbutikerna. Där du kan köpa allt från hantverk till egenproducerade matprodukter. När du landar ute på landet så blir pulsen en annan. Det blir lugnare. Inombords och runt omkring dig. På många av gårdsbutikerna kan du dessutom se dig omkring och få en smak av lantlivet. Det stavas livskvalitet. Passa på att köpa med dig några goda minnen hem.

Mer shopping

Guldkorn

Mer av Halmstad